A redőny a legkeresettebb és legelterjettebb külső árnyékolástecnikai eszköz, mindamellett, hogy kiváló árnyékolók- -védenek a hideg, a hőség, a zaj, a szél, az éső ellen, fontos szerepet töltenek be a hőszigetelésben, és növelik a biztonságot.

A redőnyök sok féle műszaki tartalommal rendelhetők a vásárlói igényeknek megfelelően és így más minőséget és árkategóriát képeznek. Három fő tipust különböztetünk meg a külső tokos, a külső tokos vakolható és a felsőtokos redőnyrendszereket, de ezeken belül is több féle megoldási variáció lehetséges. Fontos eldönteni a redőny anyagát, mely lehet műanyag vagy alumínium.

Felsőtokos redőnyElsősorban régi nyílászárók cseréjénél a meglévő kapcsolt gerébtokos ablakok felső  redőnyszekrény  felújításához alkalmazható, de új ház építésénél is alkalmazható minden új típusú műanyag és fa nyílászáróhoz. E rendszer a régi belsőtokos redőnyök modernebb, továbbfejlesztett változata, hisz ez a tokszerkezet is belső szerelőnyílással rendelkezik. A ráépíthető redőnyök tokszerkezete általában a nyílászáró beépítésével együtt kerül ráépítésre a nyílászáró tetejére.

Bővebben: Felsőtokos redőny

Külsőtokos vakolható redőnyEzt a redőnytípust az új építésű épületeknél érdemes választani, mivel a redőnytok a lépcsőzetesen kialakított áthidalóba lesz beépítve és utólagosan lesz vakolva majd pedig színezve. E beépítési mód az alábbi előnyöket biztosítja az Ön számára:
A vakolás után a redőnytok kívülről nem látható és a beépített redőnytok nem takar a nyílászáró üvegfelülete elé. A tokszerkezet hőhídmentes alumínium léccel szerelve kiváló hőszigetelő.

Bővebben: Külsőtokos vakolható redőny

Külsőtokos redőnyA külsőtokos műanyag redőnyrendszerek a legkeresettebb árnyékolástechnikai eszközök csoportjába tartoznak. Ezen redőnyök bármilyen típusú külső nyílászáró síkjára felszerelhetők.
A rendszerek előnyös tulajdonságaiból ki kell emelni a redőnyök nagy variálhatósági lehetőségét, könnyű kezelhetőségét és nem utolsó sorban kedvező árát.

Bővebben: Külsőtokos redőny

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

  • Telefon: 06 36 515-264
  • Fax: 06 36 515-263
Berg System

Kövess minket

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.