Ablakvásárlás: Miért pont a műanyag a legjobb választás?

Az elsődleges kérdés ablakvásárlás előtt, hogy milyen típust (műanyag, alumínium, fa nyílászáró) válasszunk? Természetesen mindegyik rendelkezik előnyökkel, azonban otthonunkba általában a legjobb választás, a kiváló hőszigetelésű műanyag nyílászárók. Hogy miért? Többek között ennek a legmeggyőzőbb a hőszigetelése, ár-érték aránya, ami a legtöbb vásárlót azonnal meggyőzi. Ilyen típusú ablakot gyárt a BERG System Kft., Schüco nyílászáró profilokból.

Legtöbbször a minél jobb hőszigetelés mellett az az elvárás az ablakokkal szemben, hogy legyenek időtállóak, szépek, tartósak, és ne igényeljenek további törődést. Az elmúlt évtizedekben az ablakgyártó cégek termékei sokat fejlődtek: speciális merevítésekkel hozták forgalomba a műanyag nyílászárókat. Ezáltal a műanyag ablakok kompromisszummentes megoldássá váltak mindenki számára, mert már statikai jellegű problémát egyáltalán nem jelentkeznek ezek az ablakok.

A műanyag nyílászárók előnyeihez tartozik, hogy sokféle üvegvastagsággal és formában gyárthatók le, így kompromisszummentes megoldást kínál mindenki számára. Cégünk épp ezért kötelezte el magát a Schüco nyílászáró profilok mellett.

Scroll to Top