Rólunk

Műanyag nyílászárók gyártása és forgalmazása

A Berg

Nyílászáróink SCHÜCO német profilrendszerből készülnek, ROTO vasalatokkal, melyek szintén garanciát jelentenek a minőségre, korszerűségre.

A cégünk által gyártott minőségi Schüco nyílászáró profilokból készült műanyag ablakok kiváló hőszigetelést biztosítanak, továbbá a másik legfőbb jellemzője a hosszú élettartam! A műanyag nyílászárók sokféle üvegvastagsággal és formában gyárthatók le, választható szín fóliákban, így kompromisszummentes megoldást kínálnak mindenki számára. Cégünk épp ezért kötelezte el magát a Schüco nyílászáró profilok mellett.

A BERG System Kft. rendkívül fontosnak tartja környezetünk védelmét, ezért a nyílászárók gyártásakor keletkező hulladék nem a környezetünket szennyezi, hanem újrahasznosítás formájában ismételten felhasználásra kerül.

Szakmai tanácsadás

Érdemes bevonni minket a tervezéstől egészen a beépítésig, hogy kivitelezhető ötletekkel tudjuk Önt segíteni!

Saját gyártás

Korszerű technológiával előállított nyílászáróink SCHÜCO német profilrendszerből készülnek, ROTO vasalatokkal, amelyek professzioális megoldást jelentenek otthona hő- és hangszigetelésére.

Szállítás

Precízen és pontosan házhoz szállítjuk az általunk gyártott nyílászárókat, annak érdekében, hogy azok biztonságosan és kifogástalan állapotban érkezzenek meg a helyszínre.

Helyszíni beépítés

Cégünk vállalja az általunk gyártott és forgalmazott nyílászárók szakszerű és kifogástalan beépítését.

Szerviz

A műanyag nyílászárók évente 1-2 alkalommal igényelnek karbantartást. Amennyiben nem áll módjában elvégezni a szükséges munkálatokat, kérje kollégáink segítségét!

Ügyfélszolgálat

Kollégáink állnak rendelkezésre minden hétköznap 8:00 órától 16:30-ig. Hívja a +36 36 411-424-es telefonszámot és keressen minket bizalommal! Megrendelés esetén szakértő segítséget kap tőlünk.

Minőségpolitika

A BERG System Kft. legjobb tudásával és képességével arra törekszik, hogy termékeinek és szolgáltatásainak minőségével maradéktalanul kielégítse a vevők, valamint a cég működtetésében érdekelt egyéb felek igényeit, továbbá költséghatékony és vállalkozói szemléletű működtetésével hosszú távon biztosítsa a cég versenyképességét, és alkalmazottainak megélhetését. Ezek alapján a cégvezetés elhatározta, hogy meglévő vállalatirányítási rendszerét az MSZ EN ISO 9001:2015 rendszerszabvány követelményeinek megfelelően szabályozza le, vezeti be a gyakorlatban, és a vevők által respektál független harmadik féllel tanúsíttatja. A vezetés ez irányú elkötelezettségét a minőségirányítási rendszer működtetésében és folyamatos fejlesztésében vállalt tudatos szerepe hitelesíti.

A Berg System Kft. rendkívül fontosnak tartja a környezetvédelmet, ezért a nyílászárók gyártásakor keletkező hulladék nem a környezetünket szennyezi, hanem újrahasznosítás útján ismételten felhasználásra kerül. A korszerű technológiával előállított nyílászáróink nem csupán a fűtési költségeket csökkentik, hanem egyúttal hozzájárulnak a globális felmelegedés lassításához.

Egri
Bemutatótermünk

Ismerje meg jobban termékeinket! Jöjjön el hozzánk egy személyes egyeztetésre, egri bemutatótermünkben szakértő kollégáink állnak rendelkezésére!

3300 Eger, Sas út 92.

Nyitvatartás:

H-P: 8:00-16:30

Sz-V: ZÁRVA

Telefon: +36 36 411 424

Mobil: +36 30 599 6795

kapcsolat
photo
photo
photo

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek
MDN

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

Scroll to Top