Bármikor bárhová, akkor külsőtokos redőny

A külsőtokos műanyag redőnyrendszerek jelenleg a legkeresettebb árnyékolástechnikai eszközök. Nagy előnye, hogy bármilyen típusú külső nyílászáró síkjára felszerelhetők.

Emellett nagy variálhatósági lehetőséget nyújt, könnyű a kezelhetősége és nem utolsó sorban kedvező áron kapható.

A redőnyök tokszerkezete horganyzott, festett, fóliával ellátott acél vagy alumínium szalagból, és háromféle alakzatból lehet kialakítani.

A 37 mm hasznos magasságú, német típusú redőnylécek fényzáróak és széles színskálából választhatók. A redőnyléc kedvező tekeredési méretekkel rendelkezik, ezért nem szükséges nagy tokméret alkalmazása.

Ez azért is fontos, mert a nyílászárótól függően, a redőny tokszerkezetének egy része, a lakáson belülről nézve is látszódhat, amit elkerülhetünk egy új nyílászáró vásárlásnál, ugyanis az új ablakot, ajtót elláthatjuk tokszélesítéssel ezt nevezzük redőny előkészítésnek.

A redőnyök működtetése manuálisan, gurtni vagy zsinórzat alkalmazásával történhet, ami lehet alsó- vagy felső kivezetésű.

A redőnyszerkezet színe a külső homlokzat és a belső színvilággal harmonizálva igény szerint rendelhető.

A működtetés során a „felesleges” gurtnit vagy zsinórzatot a begyűjtő automata rejti el. Az automata egyedi igények szerint falba véshető kivitelben is megrendelhető cégünknél.

Scroll to Top