Energiatakarékosság – Biztonság – Komfort

Nyílászáróink magas minőségét az odafigyelés és a szakértelem adja. Most ismerje meg a legfontosabb szempontokat, amelyeket minden bizonnyal Ön is mérlegel mielőtt nyílászárót vásárol.

Energiatakarékosság

A SCHÜCO cég, amely a nemzetközi nyílászáró és függönyfal piac egyik vezető szereplője, egy innovatív profiltechnológiával új mércét állított fel a műanyag nyílászárók terén. Az újszerű műanyag-alumínium technológia alapján sikerült a legmagasabb hőszigetelési értékkel bíró, meggyőzően filigrán ablakszerkezetet kifejleszteni. A BERG Classic CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a Pure energiatakarékos ablakok kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonlóan kiváló hőszigetelő üvegszerkezete révén, tökéletes harmóniát teremt bármelyik otthonba. Ezentúl a manapság nagyon kiemelten kezelhető környezetvédelem és környezettudatosság jegyében jelentős energiamegtakarítást biztosít.

Biztonság

A korszerű, elegáns megjelenés mellett a BERG Classic CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a Pure energiatakarékos ablakok nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújtják. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.

Statisztikák alapján a betöréses esetek több mint 90%-ában a nyílászárókon keresztül történik a behatolás az ingatlanba.

Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben, így inkább keresnek egy könnyebben feltörhető „áldozatot”.

3 típusú úgynevezett ellenállási osztályt különböztetünk meg, amit érdemes figyelembe venni vásárlás előtt.

  1. Ellenállási osztály (RC1): Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebben a behatásokkal szembeni ellenállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállnak a fizikai erőszakkal szemben (rúgás, ütés, vállal nyomás, kihúzás). Betörésnél használt segédeszközökkel szemben azonban kevés védelmet nyújtanak.
     
  2. Ellenállási osztály (RC2): Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogó, ék stb.) Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen termékek.
     
  3. Ellenállási osztály (RC3): Az elkövető már két vagy akár több eszközt is használ egyidejűleg, ilyen lehetőség például a feszítővas és a csavarhúzó együttes használata. Az RC3-as kategóriába tartozó nyílászárók akár 5 percig is ellenállnak a hasonló betörési kísérleteknek.

Lakókomfort

Az ablakok jelentik az Ön házának összetéveszthetetlen arculatát, és óvják a bennlakókat a zajtól, hidegtől és nedvességtől.

A BERG Classic CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a Pure energiatakarékos ablakok rendkívüli komfortérzetet biztosítanak az Ön számára, a fény és a friss levegő éppen úgy élvezhető, mint a külvilággal való kapcsolat. Emellett a fa kereteket sokan részesítenék előnyben, azonban annak ára és karbantartása igen jelentős, így főként a műanyag ablakkereteket javasoljuk.

Ezeket azonban 100 százalékosan az igényeinek megfelelően alakítjuk ki, különböző fa hatású fóliák segítségével, annak érdekében, hogy otthona ne veszítsen komfortosságából.

Választható típusok:

BERG Classic CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a Pure

Kiegészítők – Belső könyöklő, külső párkány, árnyékolástechnika, rovarhálók stb. 

A BERG Classic CT 70, Comfort 82, Trend 82 és a Pure energiatakarékos ablakok megfelelő tartozékai révén számos lehetőséget kínálnak Önnek, hogy ablakait az Ön igényeinek és szokásainak leginkább megfelelően alakíthassák ki.

Scroll to Top