Milyen típusú roletták érhetők el?

A rolettát elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének melegséget, színt vinni a lakásukba. Sok előnyös tulajdonságuk mellett, a roletták azért is nagyon közkedveltek, mert egy monokróm helyiséget is feldobhatunk velük, vagy ha nem szeretjük a túlzásokat, letisztult dekorációként is funkcionálhatnak, amellett, hogy hasznosak is.

RUGÓS ROLETTA: Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Bárhol megállítható.

GYÖNGYLÁNCOS ROLETTA: Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Bárhol megállítható. Bukó-nyíló ablakoknál lehetőség van kiakasztók felszerelésére, mi által biztosítható, hogy az ablak buktatott helyzetében a roletta követi az üveg síkját.

TEKERŐKAROS ROLETTA: Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Nagyobb felületek árnyékolására is alkalmas. Mozgatása történhet merev és törhető hajtókarral. Készülhet zsinóros oldal megvezetéssel is.

MOTOROS ROLETTA: Ajánlott függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra. Nagyobb felületek árnyékolására is alkalmas. Mozgatása 220 Voltos motorral történik. Vezérlése lehetséges kézi kapcsolóval, vagy rádiós távirányítóval, egyesével vagy csoportvezérléssel. Készülhet zsinóros oldal megvezetéssel is.

Scroll to Top