Motoros roletta

Függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra ajánlott, emellett nagyobb felületek árnyékolására is alkalmas. Mozgatása 220 voltos motorral történik, amit vezérelni lehet kézi kapcsolóval, rádiós távirányítóval, egyesével vagy csoportvezérléssel.Emellett készülhet zsinóros oldalmegvezetéssel is.

A motoros redőnyök kényelmes és modern megoldást nyújtanak függőleges síkú és bukó-nyíló ablakok árnyékolásához, és kiválóan alkalmasak nagyobb felületek lefedésére is. A 220 voltos motorral történő mozgatás rendkívül egyszerűvé teszi a redőny kezelését, így könnyedén állíthatjuk be a redőny magasságát és a bejövő fény mennyiségét.

A motoros redőnyöket különböző vezérlési lehetőségekkel rendelhetjük, ami még kényelmesebbé teszi használatukat. Választhatunk kézi kapcsolót, amellyel egyszerűen vezérelhetjük a redőnyt a helyszínen. Rádiós távirányítóval a redőnyt akár távolabbról is irányíthatjuk, így kényelmesen és könnyedén szabályozhatjuk a bejövő fényt és a redőny pozícióját.

A motoros rolók lehetőséget nyújtanak egyesével vagy csoportvezérléssel is, így több redőnyt is egyidejűleg vezérelhetünk, ami különösen praktikus lehet nagyobb épületekben vagy több ablakos területeken.

Az alumínium vagy műanyag redőnylapok széles szín- és mintaválasztékkal érhetőek el, így könnyedén illeszthetjük azokat a lakóterek stílusához és dekorációjához. A motoros rolók modern megjelenést kölcsönöznek az ablakoknak, miközben hatékonyan védenek a túlzott napfénytől és a hőségtől. A zsinóros oldalmegvezetés lehetősége további stabilitást és megerősített vezetést biztosít a redőnynek, ami különösen előnyös nagyobb felületek esetén vagy olyan helyeken, ahol a szélhatás erősebb lehet.

Scroll to Top