Roto Safe A | Tandeo

Mechanikus-automatikus többpontos ajtózárak a biztonság érdekében

A Roto Safe A | Tandeo ajtózárak automatikus és biztos zárást tesznek lehetővé kulcsműködtetés nélkül. Három automatikusan kitolódó biztonsági zárási pont teszi lehetővé az RC 2 és RC 3 biztonsági szintű besorolást, így ez a legmagasabb betörésgátlást adja otthonunknak. A könnyebb mindennapok érdekében utólag felszerelhető nappali funkció is, a kulcs nélküli, egyszerű bejutáshoz. Zajcsillapított csapdát kapott az ajtó lágy csukódása érdekében.

A Roto Safe A | Tandeo mechanikus-automatikus többpontos zárrendszernél a reteszelőelemek automatikusan kitolódnak az ajtó csukása után. A VdS által tanúsított biztonságnak köszönhetően a zár biztonságtechnikailag már kulcsműködtetés nélkül is zártnak minősül.

A Roto Safe A | Tandeo zárcsalád az elektromechanikus többpontos ajtózárak legkedvezőbb alternatívája: használójuk beépített elektronika nélkül élvezheti az automatikus zárás előnyeit.

A 3 pontos zárak az automata acélkampóval maximális komfortot és biztonságot nyújtanak. Az utólag felszerelhető nappali funkcióval a záróautomatika tudatosan be- vagy kikapcsolható. A zárakat mindenfajta tokalapanyagú bejárati ajtókban, lakásajtókban vagy mellék bejárati ajtókban való használatra tervezték.

Scroll to Top