Roto Safe E | Eneo CC

Elektromechanikus többpontos ajtózár

A minőség és ami mögötte van

A Roto Safe E | Eneo CC elektromechanikus többpontos zárrendszernél a főzár és a kiegészítő reteszelés motorosan nyílik és záródik. A komfort nyitásnak köszönhetően a bejárati ajtók zárt állapotban belülről mindig nyithatók kilinccsel. Így az épület mindenkor biztonságosan elhagyható, miközben ugyanakkor az automatikus zárás, védelmet nyújt betöréssel és lopással szemben.

A meghajtóegységbe szériakivitelben rádióvevő van beépítve. Lehetővé teszi az ajtó érintés nélküli nyitását a rádiós távirányítóval. Az ajtó vezérléséhez további beléptetőrendszerek állnak rendelkezésre, mint például az ujjlenyomat olvasó és a 4in1 beléptető rendszer.

A Roto Safe E | Eneo CC elektromechanikus többpontos ajtózár halk és nagy teljesítményű motorral rendelkezik a fáradságmentes nyitás és zárás érdekében. Rendkívül rövid a nyitási ideje, emellett belülről is könnyedén nyitható. Emellett opcionálisan felszerelhető LED-es kapcsoló is, mely kényelmessé teszi a nappali/éjszakai üzemre történő átállást.

Az RC2 betörésbiztonásgi szintnek köszönhetően a kiegészítő reteszelések kulcsműködtetés nélkül visszanyomás ellen védettek, valamint a kulccsal történő vésznyitás bármikor lehetséges.

Megjelenésében teljesen igényre szabható, ugyanis akár 2290 mm-es ajtószerkezetekig, tetszőlegesen kialakítható. Továbbá ellenálló és karcálló felületekkel rendelkezik, mely tartós és minőségi megjelenést biztosít.

Scroll to Top