Roto Solid B | 322 P

Háromrészes hengeres pánt, műanyag bejárati ajtókhoz

A Roto Solis B  | 322 P háromrészes hengeres pántot kifejezetten bejárati ajtókhoz alakították ki, 160 kg szárnytömegig. A hengeres pánttestbe integrált állítómechanizmus a fokozatmentes magasság-, oldalirányú és szorítónyomás állítást tesz lehetővé. A műanyag bejárati ajtók megjelenése a pánt beállításától függetlenül ugyanaz marad – nincsenek eltolt körvonalak, és nem képződik rés a tok- és a szárnyelemek között. Egyszerűen és gyorsan állítható az ajtószárny leakasztása nélkül. Egységes kivitelű, karcsú hengerespánt-dizájnt kapott, 22 mm-es átmérővel. A változatlan kinézet a pántbeállítástól függetlenül megoldható. Különböző RAL-színekben és fémes felületekkel kapható.

Alkalmazható az RC 2 besorolású, betörés ellen védelmet nyújtó ajtókban, valamint a legmagasabb tartós működési osztály a DIN EN 1935 szabvány szerint 200 000 nyitási ciklussal bevizsgálva. Korrózióálló. Az ajtószárny kényelmesen fel- és leakasztható – még kis tokszabadméret esetén is.

A hengeres pántba beépített állítószerkezet gondoskodik a fokozatmentes oldalirányú, magasság- és szorítónyomás-állításról. Emellett a szorítónyomás nagy, +/- 1,5 mm-es állítási tartománya lehetővé teszi a beépített ajtó magas szintű tűréskiegyenlítését. Segítségével egyszerűen és gyorsan beállítható az ajtó, leakasztás nélkül.

Scroll to Top