Rugós roletta

Függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra ajánlott, mely bárhol megállítható.

A rugós roló, vagy más néven rugós redőny, főként függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokhoz ajánlott, és rendelkezik egy olyan különleges tulajdonsággal, amely lehetővé teszi, hogy bármely pozícióban leállítsuk a redőnyt.

Ez a praktikus mechanizmus lehetővé teszi, hogy az ablakot részlegesen vagy teljes mértékben eltakarjuk a külső hatásoktól, így szabályozhatjuk a bejövő fényt és a hőmérsékletet. Rugós redőny használatakor a redőnyt felfelé vagy lefelé húzhatjuk, és bármelyik pozícióban rögzíthetjük, anélkül hogy hosszabb zsinórt vagy gurtnit kellene használnunk.

Az egyszerű és könnyű kezelhetőség mellett a rugós rolók széles szín- és mintaválasztéka lehetővé teszi, hogy az otthonunk stílusához és dekorációjához is tökéletesen illeszkedjenek. Az alumínium vagy műanyag redőnylapok tartósságot és könnyű tisztíthatóságot biztosítanak, míg a rugós mechanizmus pontos és halk működést garantál.

Ezek a redőnyök praktikus és esztétikus megoldást kínálnak, és ideálisak olyan helyiségekben, ahol fontos a fény- és hőszabályozás, valamint a hangszigetelés, mint például nappalik, hálószobák és irodák esetében. A rugós redőnyök sokoldalúságuknak köszönhetően kiváló választás lehet bármilyen típusú ablakhoz és helyiséghez.

Scroll to Top