Tekerőkaros roletta

Függőleges síkú és bukó-nyíló ablakokra ajánlott, emellett nagyobb felületek árnyékolására is alkalmas. Mozgatása merev és törhető hajtókarral is lehetséges, igénytől függően, valamint készülhet zsinóros oldalmegvezetéssel.

A tekerőkaros rolók tökéletes megoldást nyújtanak függőleges síkú és bukó-nyíló ablakok árnyékolásához, és kiválóan alkalmazhatók nagyobb felületek lefedésére is. Az egyszerű és hatékony tekerőkaros mozgatás lehetővé teszi, hogy könnyedén állítsuk be a redőny magasságát és a bejövő fény mennyiségét.

A tekerőkaros rolók rugalmas mozgatási lehetőségei közül választhatunk merev és törhető hajtókarok közül, így igazíthatjuk az árnyékoló pozícióját az aktuális igényeinkhez. A merev hajtókar kényelmes és stabil megoldás, mely megbízhatóan tartja a redőnyt a kívánt helyzetben. A törhető hajtókar viszont lehetővé teszi, hogy az ablakot részben vagy teljesen lehúzzuk, így szabadon szabályozhatjuk a bejövő fényt és a szellőzést.

A tekerőkaros redőnyök zsinóros oldalmegvezetéssel is rendelhetők, amely további stabilitást és megerősített vezetést biztosít a redőnynek. Ez különösen hasznos nagyobb felületeknél vagy olyan helyeken, ahol a szélhatás erősebb lehet.

Az alumínium vagy műanyag redőnylapok széles szín- és mintaválasztékkal érhetőek el, így harmonizálhatunk velük a lakóterek stílusával és dekorációjával. A tekerőkaros rolók rendkívül esztétikus megjelenést nyújtanak, miközben hatékonyan védnek a túlzott napfénytől és a hőségtől. Az egyszerű kezelhetőség és a praktikus funkcionalitás miatt a tekerőkaros rolók népszerű választásnak számítanak az árnyékolási megoldások között.

Scroll to Top