Berg Noble

Stílus és energiahasznosítás

Az AD UP 90 SI+ ajtó kitűnő hőszigetelésű a megnövelt izolátor zóna és a habbetétek által.

A 90 mm-es beépítési mélység a nagy stabilitásról gondoskodik. Az opcionális kialakításnak köszönhetően használható multifunkcionális ajtóként és beköthető az épület biztonsági- és automatizálási rendszerébe. Ideálisan kombinálható a SCHÜCO homlokzati- és ablakrendszerekkel.

A legnagyobb hőszigetelési értékkel rendelkező SCHÜCO AD UP 90 SI+ ajtó ideális megoldás azoknál az épületeknél, ahol az energiamenedzsment és az építészet területéről magas igények lépnek fel.

Az új SCHÜCO ADS 90.SI+ ajtószerkezet a magas minőségi követelményeket támasztó lakó- és középületek számára egyaránt ajánlott. A kiemelkedő energiahatékonyságú rendszerrel jelentős megtakarítás érhető el. Megjelenésében tökéletesen illeszkedik a SCHÜCO AWS 90. BS SI+ ablak rendszerhez.

Specifikáció

  • 90mm-es beépítési mélység
  • Opcionálisan passzív minősítéssel
  • 90mm-es extra hőszigetelt ajtólap vastagság
  • 2 oldalon sík szárnykialakítás – rejtett
  • Alapból rejtett ajtópánttal szerelve
  • 5 pontos SafeMatic – önzáró biztonsági rúdzárral szerelve, MABISZ minősített cilinderrel

BERG Noble

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

3. Ellenállási osztály (RC3)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

AlumíniumProfilrendszerek

Berg Noble

Noble

photo
photo
photo
photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Ismerje meg további termékeinket

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top