Nyíló szúnyogháló ajtó – tulajdonságok és variációk

A nyíló szúnyogháló ajtó egy rendkívül praktikus és megbízható megoldást kínál az otthonunk számára. Zsanéros kialakítása miatt különösen ajtókra javasoljuk, de ugyanúgy tökéletes választás lehet ablakoknál is. Az ilyen típusú szúnyogháló könnyedén nyitható és zárható, így kényelmes használatot biztosít a mindennapi életben.

A szúnyoghálókat a nyílászárók színéhez igazítva, azonos színben biztosítjuk, így harmonikusan illeszkednek a ház homlokzatához. Az otthonunk stílusához és méretéhez leginkább illő változatot választhatjuk, mely egyaránt esztétikus és funkcionális. A nyíló szúnyogháló ajtók kiválóan szolgálják az otthonunk nyugalmát és kényelmét, biztosítva a zavartalan pihenést és kellemes légáramlást.

Minden nyíló ajtó rendelkezik keresztmerevítővel ami megkönnyíti a szúnyogháló nyitását és garantálja a tartósságot. A nyíló szúnyogháló ajtó egy- és két szárnyú nyílászáróknál egyaránt kivitelezhető. Egy szárnyú ajtóknál maximum 1000mm szélességben és 2400mm magasságban gyártható. Ezen méret fölött két szárnyból lehet elkészíteni. Szúnyogháló ajtók esetében a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldást a nyíló ajtók jelentik, mivel a masszív alumínium keret stabilan és feszese tartja az üvegszálas hálót, a rugós zsanér pedig visszacsukja utánunk, ez praktikus amikor éppen tele van a kezünk. A mágneszáras rögzítés elég ahhoz, hogy a szél ne tudja kinyitni, kézi erővel pedig könnyedén kinyithassuk.

Scroll to Top