Zsaluzia -tulajdonságok és variációk

A homlokzati zsaluzia egy rendkívül praktikus árnyékoló megoldás, amely hatékonyan védi a belső teret a túlzott felmelegedéstől, miközben biztosítja a megfelelő optikai kényelmet otthonában.

Ezek jellemző tulajdonsága, hogy szabadon állítható a lamellák szöge, ami lehetővé teszi a megfelelő fokú elsötétítés kiválasztását, amit a felhasználó állíthat be. Ezenkívül az esztétikus kialakítású lamellák az alumínium elemekkel (lefutókkal és tokokkal) együtt a homlokzatnak modern, ugyanakkor eredeti megjelenést kölcsönöznek. Az ilyen típusú megoldások átgondolt kialakítása lehetővé teszi nagyobb méretű szerkezetek létrehozását is, ami miatt gyakran használják nagy üvegtáblák esetén. Ennek köszönhetően a zsaluziák kitűnően beválnak középületekben és lakóingatlan-beruházásoknál is. 

Rozsdamentes anyagból készül, így tökéletesen ellenáll a külső időjárási körülményeknek, hiszen az alumínium lamella UV stabil. Választható kurblis vagy motoros működtetéssel. Célszerű előre kialakítani a zsaluzia helyét és besüllyeszteni a homlokzatba, mellyel esztétikus megjelenést biztosíthat otthonának.

(Típusai:sodronyköteles, sínes, redőnydobozos)

Lamella típusai:

  • Standard (peremezet), nagyobb szélállóság
  • „Z” lamella (peremezetlen)
  • Min. szélességi méret: 800mm
  • Max. szélességi méret: 5000mm
  • Max. magassági méret: 4500 mm

Max. felület: 12m2

Scroll to Top