Műanyag Ablakok

50 évre tervezett minőségi hő- és hangszigetelés

50 évre tervezett minőségi hő- és hangszigetelés

A cégünk által gyártott minőségi Schüco nyílászáró profilokból készült műanyag ablakok kiváló hőszigetelést biztosítanak, továbbá a másik legfőbb jellemzője a hosszú élettartam. A műanyag nyílászárók előnyeihez tartozik, hogy sokféle üvegvastagsággal és formában gyárthatók le, választható színű fóliákban, így kompromisszummentes megoldást kínálnak mindenki számára. Cégünk épp ezért kötelezte el magát a Schüco nyílászáró profilok mellett.

A műanyag ablakoknál meghatározó tényező a légkamrák száma. Az ablakok lehetnek 5, 6 és 7 légkamrásak. A légkamrák számának megnövelésével egyaránt javul a hő- és hangszigetelés, illetve a stabilitás. Az igazán jó ablakprofilok 5-7 légkamrával rendelkeznek és a műanyag ablak beépítési mélysége körülbelül 70-82 mm. A BERG System Kft. a minőség jegyében 82 mm vastagságú 7 légkamrás ablakokat is gyárt.

A műanyag ablakok nagy részét tartóssága, könnyű tisztíthatósága, és jó légtartása miatt is előszeretettel választják megrendelőink. A műanyag nyílászáró vízzáró képessége kiemelkedő, nem vetemedik meg, hőtartási szempontból pedig a nyílászárók királya.

MűanyagProfilrendszerek

Berg Pure

Berg Trend 82

Berg Comfort 82

Berg Classic CT 70

Pure

Trend

Comfort

Classic

photo
photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Referenciáink

photo
photo
photo
photo
photo

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top