Berg Trend 82

Megújuló ablakgyártás az energiatakarékosság jegyében

A Berg Trend 82 ablakrendszerek profilon belüli 7 zárt légkamrájának köszönhetően a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza meg. A megújuló SCHÜCO LivIng profiltechnológia alapján készülő Berg Trend 82 energiatakarékos nyílászárók, a 3 független tömítési szint révén, magas hangszigetelést- és légzárást biztosítanak.

A Berg Trend 82 ablakrendszerrel energetikai szempontból a leghatékonyabb ablakok állíthatók elő. A 82 mm-es profilon belül, a legmagasabb 7 zárt légkamra kialakításával kiemelkedően jó hőszigetelést érhetünk el. Ezek a műanyag ablakok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek!

Ezekkel a minőségi műanyag nyílászárókkal nagyarányú energia és pénzt takarítható meg, és akár az eddigi energiafelhasználás mintegy 29%-a megspórolható!

Specifikáció

 • 82 mm beépítési mélység
 • Schüco 7 kamrás profilrendszer optimalizált hőszigetelési tulajdonságokkal, megfelelő üvegezéssel akár 0,75 W/m2K Uw-értékig
 • A három EPDM rugalmas szürke színű tömítési sík, optimális védelmet nyújt a szél, az eső és a zaj ellen
 • Roto NX SILVER vasalatrendszer (alapfelszereltségként: emelt biztonsági vasalat, résszellőző, hibás működés gátló, kiemelés-gátló, huzatbiztosító, Dublin Design ablak -és ajtó kilincs)
 • Alap üvegezés Ug=0,5 W/m2K fekete színű műanyag távtartóval (4 Low-E-18 Argon- 4 Float -18 Argon- 4 Low-E rétegfelépítésű üvegszerkezet)
 • Keskeny látszó profilszélesség a maximális fényáteresztésért
 • Horganyzott korrózióálló acélmerevítés (a nagyobb statikai merevség eléréséhez)
 • A megnövelt beépítési mélység biztonságossá teszi a szerkezetet betörésvédelmi szempontból is
 • A lekerekített szárnykontúr a látszó szélességet optikailag még kisebbnek mutatja
 • Könyöklő-párkányfogadó (záróprofil) alaptartozék
 • Könnyű tisztíthatóság
 • 75 féle faerezetű és színű mintázatban rendelhető
 • Külső oldalon alumínium borítással is rendelhető (RAL szín szerint színezhető)

BERG-Trend-Living-82

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

Profilrendszerek

Berg Trend 82

Trend

photo
photo
photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

Scroll to Top