Berg Design

Forma és energia megtakarítás

A nagyszerű SCHÜCO ADS HD (Heavy Duty) ajtó nem csak markáns megjelenésével kelt feltűnést a homlokzaton. Ez az ajtótípus különösen stabilan megszerkesztett, és a frekventált épületeknek széles bejáratot biztosít. A 75 mm beépítési mélységgel és 3m-ig terjedő magasságával számos formai variációt kínál.

A klasszikusan időtlen design kitűnően illeszkedik a SCHÜCO homlokzati- és ablakrendszerekhez. Az új SCHÜCO ADS ajtórendszer a megnövelt hőszigetelési zónával, aktívan hozzájárul az energia megtakarításhoz és nyilvánvalóan javítja az energiamérleget.

Specifikáció

  • 75mm-es beépítési mélység
  • 65mm-es magasan hőszigetelt ajtólap vastagság
  • Külső oldalon rejett sík szárnykialakítás
  • Hengerpánttal szerelve
  • 3 pontos kifordulónyelves biztonsági rúdzárral szerelve, MABISZ minősített cilinderrel

BERG Noble

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

3. Ellenállási osztály (RC3)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

AlumíniumProfilrendszerek

Berg Design

Design

photo
photo
photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Ismerje meg további termékeinket

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top