Alumínium Ablakok

50 évre tervezett minőségi hő- és hangszigetelés

50 évre tervezett minőségi hő- és hangszigetelés

A cégünk által gyártott minőségi Schüco nyílászáró profilokból készült műanyag ablakok kiváló hőszigetelést biztosítanak, továbbá a másik legfőbb jellemzője a hosszú élettartam. A műanyag nyílászárók előnyeihez tartozik, hogy sokféle üvegvastagsággal és formában gyárthatók le, választható színű fóliákban, így kompromisszummentes megoldást kínálnak mindenki számára. Cégünk épp ezért kötelezte el magát a Schüco nyílászáró profilok mellett.

A műanyag ablakoknál meghatározó tényező a légkamrák száma. Az ablakok lehetnek 5, 6 és 7 légkamrásak. A légkamrák számának megnövelésével egyaránt javul a hő- és hangszigetelés, illetve a stabilitás. Az igazán jó ablakprofilok 5-7 légkamrával rendelkeznek és a műanyag ablak beépítési mélysége körülbelül 70-82 mm. A BERG System Kft. a minőség jegyében 82 mm vastagságú 7 légkamrás ablakokat is gyárt.

A műanyag ablakok nagy részét tartóssága, könnyű tisztíthatósága, és jó légtartása miatt is előszeretettel választják megrendelőink. A műanyag nyílászáró vízzáró képessége kiemelkedő, nem vetemedik meg, hőtartási szempontból pedig a nyílászárók királya.

AlumíniumProfilrendszerek

Berg Noble

Berg Design

Berg Ideal

Noble

Design

Ideal

photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top