Berg Noble

„Slim and Plain”
Kompromisszummentes megoldás

A Schüco AWS 90.BS SI+ úttörő, nagy teljesítményű blokk ablakrendszer az alumínium nyílászárók iparágában. Tökéletes választás azon tudatos ügyfeleinknek, akik nem akarnak kompromisszumot kötni és akiknek egyaránt fontos elvárás a legjobb hőszigetelés és a mai modern építészetben a „slim” (keskeny látszó felület) és „plain” (sík felület) formavilág.

A Schüco AWS 90.BS SI+ (BlockSystem Super insulation) rejtett szárnnyal keskeny homlokzati látszó szélességgel (85 mm), látható szellőzőkontúrok nélkül, Schüco AvanTec SimplySmart rejtett, komfort vasalatrendszerrel.

A blokkablak rendszer passzívház szintnek megfelelően nagyméretű, panorámás portálokkal is kivitelezhető, a lehető legnagyobb fényáteresztés mellett a legmagasabb építészeti követelményeket is kielégíti.

Specifikáció

Berg Noble specifikációk táblázatBERG-Trend-Living-82

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba
tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

3. Ellenállási osztály (RC3)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

AlumíniumProfilrendszerek

Berg Noble

Noble

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Ismerje meg további termékeinket

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top