Toló-bukó

A legközkedveltebb toló rendszer a toló-bukó működtetés.

A toló-bukó ajtóink kiváló minőségű konstrukcióval, energiahatékonysággal és ergonomikus kialakítással rendelkeznek. Kialakításuk a hagyományos tolóajtókhoz hasonlónak tűnhet, de funkcionalitását tekintve egy sokkal fejlettebb kivitel. Csúsztatással és befelé billentéssel is nyithatók. Egyedi méretre készülnek, nagy teherbírású, német vasalatokkal felszerelve.

A modern toló-bukó teraszajtók nagyszerű kiegészítői bármely otthonnak, fényt, teret és rugalmasságot adva a helyiségeknek. Összekötik az erkélyeket, teraszokat és kerteket otthonával.
A legközkedveltebb toló rendszer a toló-bukó működtetés. Az ajtó egy fix elemből, valamint egy tolható szárnyból áll. Zárt állapotban a szárny a fix üvegfal síkjában helyezkedik el. Nem nyúlik be a térbe. A nyíló szárny a kilincs elfordításával kiemelkedik a síkból és a tokra felszerelt sínrendszerben a fix szárny elé tolható. A mozgó szárny ezen kívül bukó funkcióval is rendelkezik. Ezek az erkélyajtók kétszárnyas közép felnyíló-bukó, középről két oldalra tolható változatban is gyárthatóak, illetve egy szárnyas változat esetén kényszer működtetésű kivitelben akár 4400 mm szélességben is elkészíthetőek.

Specifikáció

  • Kiváló hőszigetelő teljesítmény
  • Nagyszerű biztonság a számos korszerű lehetőséggel
  • Gyorsabban és könnyebben csúsztatható, mint a hagyományos teraszajtók
  • Számos RAL színben elérhető
  • Kevés karbantartást igényel
  • Nincs befelé vagy kifelé nyíló szárny, ezért az erkélyajtó nem foglal helyet
  • A jól kidolgozott, többkamrás műanyag profilok, valamint a kiváló minőségű hőszigetelő üveg rendkívül hatékony hőszigetelést biztosítanak.
  • Az új tömítőrendszer maximális szél- és csapadékvédelmet, valamint optimális hangszigetelést biztosít.
  • A megbízható zár- és vasalatrendszer a betörésbiztonsági követelményeknek is megfelel.

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

Scroll to Top