Berg Ideal

Gazdaságos bejárati megoldások

Az új SCHÜCO ADS ajtó a bejáratok gazdaságos, az európai normáknak megfelelő mértékű hőszigeteléssel rendelkező megoldása. Az ajtók különböző épületbiztonsági és automatizálási funkciókba integrálhatóak, ezáltal sokoldalúan és gazdaságosan alkalmazhatóak. Kitűnően illeszkedik az ablakrendszerhez, amellyel együtt homlokzatrendszerbe is harmonikusan beépíthető. Éppen az ajtóknak, mint az épülethomlokzatok fontos elemeinek kell gazdaságosnak és hatékonynak bizonyulniuk és az épület pozitív energiamérlegéhez hozzájárulniuk.

Az új SCHÜCO ADS 70-es ajtó a jó hőszigetelési értéket köti össze a gazdaságossággal. Az opcionális kialakítási lehetőségeinek köszönhetően multifunkcionális ajtóként használható, valamint az épületfelügyeleti rendszerbe beköthető. A modern formatervezés számos formai variációt tesz lehetővé a homlokzatoknál.

Specifikáció

  • 70mm-es beépítési mélység
  • 24-48mm-es betétvastagsággal
  • Alapból levelespánttal szerelve
  • Portálzártól a 3 pontos biztonsági rúdzárig

BERG Noble

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

3. Ellenállási osztály (RC3)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

AlumíniumProfilrendszerek

Berg Ideal

Ideal

photo
photo
photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Ismerje meg további termékeinket

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top