Emelő-toló

Nyisson a világra, növelje komfortérzetét

Emelő-toló ajtók alkalmazásával olyan tereket hozhatunk létre otthonunkban, melyeket átjár a fény, szép kilátást nyújtanak, és az épület hangsúlyos részévé válhatnak. Helytakarékos  kialakításuk lehetővé teszi nagyvonalú terek megvalósítását, és növelik a lakókomfortot.

A SCHÜCO emelő-toló ajtóival szinte bármilyen egyedi elképzelés megvalósítható, a különböző fóliáknak köszönhetően bármilyen megjelenésben. Egy könnyedén félre húzható üvegfelület számolja fel a határt a külső és belső terek között.

A jól kidolgozott műanyag többkamrás-profilok, – a 82 mm-es szárny és a 194 mm-es tok beépítési mélység, valamint a jó minőségű hőszigetelő üveg révén – kiemelkedő hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az emelő-toló ajtó küszöbét úgy tervezték, hogy a külső-és belső terek között hermetikusan zárjon. Ezáltal a nyílászárórendszer belső oldalán hatékonyan elkerülhető a hideg padlófelület. A megújult tömítőrendszer garantálja a maximális szél-és csapóeső elleni záródást, valamint az optimális hanggátlást. Ezenkívül a garantált zár-és vasalatrendszer a betörésgátlás tekintetében is eleget tesz a legnagyobb elvárásoknak.

Specifikáció

  • Energia: Kiváló szigetelési teljesítmény, akár a passzívház-értékekig
  • Biztonság: Könnyen korszerűsíthető kiegészítő lehetőségekkel
  • Egyszerű: Gyorsabb és könnyebben használható, mint a tolóajtók
  • Színek: RAL színek és kiegészítők széles választékban elérhetők
  • Méretek: Egyedi formákra és méretekre, extra nagy nyílásokkal könnyedén kivitelezhető
  • Tartós: Időjárásálló és rendkívül kevés karbantartást igényel
  • Hely: Nincs helyigényes ki- vagy beforduló szárny

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

Scroll to Top