Berg Design

„Open your style”
Nyitás a modern építészeti stílus felé

A Schüco AWS BS.SI+ (BlockSystem SuperInsulation) ablakrendszer 75 mm -es beépítési mélységgel, a legmagasabb szint SI -hőszigetelés mellett meggyőző funkcionális, formai és személyre szabható tulajdonságokkal rendelkezik.

A BlockSystem ablakrendszer az első rejtett szárnyas megoldás a Schüco kínálatában, külső megjelenésében egy filigrán tok látható. Kitűnő választás azon tudatos ügyfeleinknek, akiknek egyaránt fontos a jó hő szigetelés és a mai modern építészet letisztult formavilága.

A legújabb technológia szerint fejlesztett körbefutó középtömítés és az új üvegfalc tömítés hatékonyabb, biztonságosabb és jobb hőszigetelést eredményeznek.
A Schüco AvanTec SimplySmart vasalat új generációja egy nagy teherbírású, rejtett pántrendszerrel szerelve, ami letisztult formavilágot hoz létre.

A design bejárati ajtóink külső oldalról rejtett síkszárny kialakítással készülnek, mely illeszkedik a mai modern építészeti stílushoz.

Specifikáció

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba
tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

AlumíniumProfilrendszerek

Berg Design

Design

photo
photo
photo
photo
photo

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Ismerje meg további termékeinket

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top