Nyíló-Bukó

Sokoldalú hőszigetelés otthona igényeire szabva

Specifikáció

Nyíló-bukó erkélyajtóink praktikus és sokoldalú megoldást kínálnak az otthonok számára. Ezek a nyílászárók lehetővé teszik, hogy a szárnyat részben vagy teljesen nyissuk. A minőségi anyagokból készült nyíló-bukó erkélyajtóink kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami segít fenntartani az optimális hőmérsékletet a lakásban, és csökkenti az energiaveszteséget. Különböző méretekben és színekben érhetők el, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek és ízlésének megfelelő megoldást. A nyíló-bukó erkélyajtóink tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk a funkcionalitásra, a tartósságra és a biztonságra, hogy éveken át zavartalanul élvezhessük a modern és kényelmes otthonunk előnyeit.

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

Scroll to Top