S150 Toló

Keretezze újra otthonát

Az ablakok nemcsak a homlokzat kialakításában játszanak szerepet, hanem mindenekelőtt a belső helyiségek atmoszféráját is meghatározzák. Biztosítják a kilátást a külvilág felé – ideális esetben, mint egy jól megválasztott képkeret foglalja magába a kilátást. Egyúttal itt a kevesebb többet is jelent: minél kevesebb a keret, annál több nappali fény áramlik akadálytalanul még a helyiségbe. Látják, érdemes a legmegfelelőbb ablakkeret kiválasztásakor erre is gondolni. Mert végül is, az ablak minősége jelentős mértékben befolyásolja az Ön ingatlanának értékét is.

A toló erkélyajtók lenyűgöző lehetőségeket kínálnak otthonunkban. Ezek az ajtók áramoltatják a fényt, csodálatos kilátást nyújtanak, és igazi központi elemmé válhatnak az épületben. Nem csak helytakarékosak, hanem lehetővé teszik a tágas terek megvalósítását, és fokozzák a lakótér kényelmét.

Specifikáció

  • Különböző fóliák segítségével bármilyen kívánt megjelenést elérhetünk
  • Az ajtó könnyedén oldalra csúsztatható, üvegfelülete eltávolítja a határt a kültéri és beltéri terek között
  • Az jól kidolgozott, többkamrás műanyag profilok, a 70 mm-es szárny és a 150 mm-es tok beépítési mélysége, valamint a kiváló minőségű hőszigetelő üveg rendkívül hatékony hőszigetelést biztosítanak.
  • Az új tömítőrendszer maximális szél- és csapadékvédelmet, valamint optimális hangszigetelést biztosít.
  • A megbízható zár- és vasalatrendszer a betörésbiztonsági követelményeknek is megfelel.

Biztonsági szintek

A legfontosabb számunkra családja biztosága!

A Berg System Kft. a minőségi ablakgyártás elkötelezett híve, éppen ezért cégünk különböző biztonsági besorolási osztályokba tartozó nyílászárókat gyárt, melyeknek ismeretére felhívja megrendelői figyelmét. Egy magas biztonsági osztályba
tartozó nyílászáró elrettentő erővel bír az illegális behatolókkal szemben.

1. Ellenállási osztály (RC1)

Ablakok és ajtók esetében is ez az alap biztonsági osztály, amely betörés elleni védelmet kínál. Ebbe a behatásokkal szembeni elleállási osztályba tartozó termékek akár 30 másodpercig ellenállanak a fizikai erőszakkal szemben

2. Ellenállási osztály (RC2)

Gyakorlott betörők ellen, akik a betöréshez már segédeszközöket használnak (csavarhúzó, fogók, ék, stb.). Az ilyen jellegű erőszakos behatolási kísérleteknek akár 3 percig is ellen tudnak állni az ilyen besorolású termékek.

Hasznos tudnivalókkal és tanácsokkal segítjük választását!

Ne vesszen el a nyílászárók útvesztőjében! Irány a BLOG!

Ügyfélszolgálat

Ha a legprecízebb és legpontosabb méretben szeretné ablakait legyártatni, keresse fel kollégáinkat és kérjen személyre szabott árajánlatot!

Árajánlatot kérek

Garancia akár 10 évre!

Kössön velünk karbantartási szerződést és duplázza meg az 5 éves garantált szavatossági időt 10 évre!

Bővebb információért kattintson!

Érdekel a garancia
photo

Ismerje meg további termékeinket

Gyártás

Így készülnek nyílászáróink

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Scroll to Top